Menü

12 Kasım 2016 Cumartesi

KİMİM NEYİM BEN TESTLERİ:)

Facebookta sürekli görüyorum testleri.kişilik testi aşk testi.Senin sanatçı olsan kim olurdun,Zengin olsan ne yapardın vb. gibi.Bazılarını yapıyorum ama bazılarını yapmaya yeltenemiyorum.Çünkü bir para tuzağı da olabiliyor.Aslında yapmayı seviyorum.Ne bileyim mesela;
 hangi çizgi film kahramanısın? 
Sen hangi şarkısın gibi

Hem kafa dağıtmaya yarıyor hem de ne bileyim eğlenceli geliyor bana.Facebook dışında da varmıdır diye bakınayım dedim http://www.neotempo.com/testler sayfasını  buldum.

Aslında ilk başta haber sitesi gibi duruyor. Hatta ekonomi politika gibi her konu var.Bende ilk açtığımda sade bir haber sitesi  zannettim.Günlük haber akışına bakarken testler gözüme ilişti.Deneme amaçlı yapayım bir kaç tane dedim.Aşk,kişilik ve psikolojik testler var.Ben çok aşk meşk testleri çözmeyi sevmem.Ama kişilik ve psikolojik testler ilgimi çekti.

İlk kişilik testi yaptım .Sonuç doğru çıktı.Zengin olsan ilk ne yapardın? Sonuç ev alıp kiraya verirsin çıktı.İşte doğru bu ben:)


Altta yazanlar kadar ev alma delisi olmasam da iki oğlum var neden ilerisi için onlara yatırım amacı olmasın diye düşünmüyor değilim.Ama daha kredisi henüz bitmemiş bir evim var :)

İkinci test gerçekten şuan ki ruh halimi yansıttı.Tüm gün hastanelerde koşturmaktan çok yorgun ve bitkinim .
Şuan ki ruh haline en uygun şarkı

              

Çok ta severim bu grubu

Sitede sizi de eğlendirecek testler mutlaka bulacaksınız. Şuan  çözdüğüm testi bilemedi ama.Hangi mevsimin insanısın sorusuna yaz çıktı ama ben yaz sevemem ki ben kış hastasıyım.

Neyse çözmediğim daha çok test var tutmayın beni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder