Menü

8 Mayıs 2017 Pazartesi

TO SAVE: GÜNEŞ GÖZLÜKLERİ

Bu sene mevsimler nasıl gelişiyor çözmüş değilim.Bir ara hava o kadar güzeldi ki işte yaz geldi dedim hoop bu hafta tekrar hava soğudu.Hırkaları tekrar giymeye başladık.

Geçtiğimiz hafta hava okadar güzeldi ki piknik sezonun ailece açtık.Hatta güneşi gören masum Ankara'lı olarak hemen güneş gözlüklerini de piyasaya çıkardım.Gözlük güneşli havalarda benim gibi alerjisi olanlar için vazgeçilmez bir aksesuar.Her geçen yıl modeller değişiyor.Önceden kocaman kenarları geniş çerçeveler çok revaçta idi.Son iki senedir bayanlarda yuvarlak ve renkli gözlükler daha çok tercih ediliyor.

Bende bu sene denemek için kendime alayım dedim.Şu sıralar yurt dışı alışverişleri çok yaygın.Ben çok heveslenip cesaret edemiyordum.İlk kez cesaret edip alışveriş yaptım.Hem kendime hem de eşime bir kaç bir şey aldım.Bunların ilki güneş gözlüğü oldu.



Fiyatlar hem çok uygun hemde ürünler güzel.Alışveriş yaptığım firma tosave.com.Sorunsuz bir alışveriş oldu.Yaklaşık 20 gün içinde de elimde oldu kargo.Hatta çok iyi paketlenmiş olarak geldi.Eşimde bende gözlükleri çok beğendik.Uygun fiyata modaya ayak uydurmuş olduk.Hatta ben gözlüğümü çok beğendiğim için görmemişin gözlüğü olmuş kıvamında her yere giderken takıyorum.Bir süre bendeki gözlükten bıkabilirsiniz şimdiden uyarmak isterim.


AAA!!!! Yine aynı gözlük:)

Sizde hesaplı yurt dışı alışverişi yapmak isterseniz hem güvenilir hemde çeşit bolluğu yönünden sayfaya göz atabilirsiniz.

Güneşli ve mutlu günler...

1 yorum: