Menü

29 Mayıs 2017 Pazartesi

Vissmate Temizlik Ürünleri İncelemesi

Vissmate markasını sanırım artık duymayan kalmamıştır.Ben Vissmate ile ilk bir etkinlikte tanışmıştım.Hatta ilk  çamaşır suyunu kullandığımda piyasadaki  meşhur markadan daha iyi olduğunu anlayıp büyük boy almaya başlamıştım.


Uzunca süredir de vissmate çamaşır suyu kullanıyorum.Ürün kalitesi çok güzel.Bir çok çamaşır suyu gibi kokusu sizi fazla rahatsız etmiyor.Ayrıca piyasadaki bir çok ürüne karşı fiyatı daha uygun.

Markanın ikinci en çok kullandığım ve beğendiğim ürünü silikonlu temizleyici.Günlük toz almakta ve zamandan tasarruf etmek için yapılmış kesin.,İçerisindeki silikon sayesinde tozlanmayı geciktirdiği gibi özellikle mobilyalarda parlaklık oluşturuyor.Ayrıca kokusu çok güzel.Uzunca sürede o hoş koku ev içerisinde kalıyor.Hem ev hem de arabada birere kutu var bizim.Ayrıca duşa kabinleri silmekte de çok başarılı.

Vissmate'in banyo jeli ile yeni tanıştım.Kıvamı adı üstünde jel şeklinde.Banyoda küvet.çeşmeler lavabolar için çok rahatta kullanabiliyorsunuz.Ben fayansları temizlerken ılık suya karıştırıp fırçalayarak temizliyorum.Daha pratik oluyor.Temizlemesini ve kokusunu sevdim.

Gelelim son ürüne Vissmate Mutfak.Özellikle yağlı yüzeyler için bu tarz ürünler çokça var piyasada.Ama hepsi çok mu iyi tabi ki hayır.Vissmate mutfakta sevdiğim ürünlerden oldu.Hem sprey hemde köpük şeklinde kullanım imkanı var.Ben köpük şeklini daha çok sevdim.Durulanması da kolay.Özellikle aspiratör ve ocak için daha çok kullandığımdan kısa sürede biteceği kesin.

Bayram yaklaşırken biz Türk kadınlarının vazgeçilmez bayram temizliği maratonu öncesi sizde bu ürünleri bir deneyin derim.Emin olun seveceksiniz.

Sevgiler...

1 yorum:

  1. Her ürünü ayrı güzel bende çok severek kullanıyorum yakında da yazacağım hatta :)

    YanıtlaSil