Menü

1 Şubat 2017 Çarşamba

Koltuk Örtüsü Lüks Değil İhtiyaçtır

Malum biz bayanlar evde ev eşyaları ile değişiklik yapmayı çok severiz.Ama bunun için tabi ki de maddi imkan gerekiyor.Hele hele çocuklu evler için eşyaların yıpranmadan uzun süre kullanılması çok olanaklı bir iş olmuyor.

Bizim evde en yıpranan ürün maalesef kanepelerim oldu.Çünkü gün içinde oturulma amaçlı, yer yer yatak olarak kullanıldı.Aslında mobilyası ve süngerleri hala çok sağlam.Silmekten ve çok sık kirlendiğinden dolayı makine ile yıkanmaktan koltuk kaplaması çok deforme oldu.Malum yeni bir kanepe almakta epey maliyet istiyor.Kaplatma yaptırsak oda neredeyse yeni kanepe fiyatına geliyor.Kanepeyi ve koltuklarını benim gibi sürekli temiz olsun diye yıkatıp kullanmak isteyenler içinse yıkama firmaları 200 TL gibi bir fiyat ile karşınıza çıkıyor.Nette başka ne yapabilirim acaba diye gezinirken koltuk örtüsü firmaları karşıma çıktı.Bunlarda birisi de Çağlar Koltuk Örtüsü

Biliyorum koltuk ,kanepe örtüsü deyince akla ilk eski tip örtüler geliyor.Benimde ilk öyle oldu.Ama sayfayı açık bakınınca çok güzel renk ve modeller ile karşılaştım. .Sitede "Neden koltuk örtüsü?" diye bir bölüm var.Gerçekten çok haklı sebeplerle koltuk örtüsü almak gerektiği açıklanmış.

Kumaşları elastik ve leke tutmayan kumaşlardan.Yani çocuğunuz koltuğunuza bir şey mi döktü hemen çıkarıp yıkayıp geri kullanabiliyorsunuz.Ayrıca benim için en önemli olan eski tip örtüler gibi olmayışı.Koltuk ve kanepenizin ölçüsünü sitesinde gösterildiği yerlerinden ölçüyorsunuz,sonra kumaş renginizi seçip kanepe yada koltuğunuzun bir resmi ile firmaya gönderiyorsunuz.Üstelik bilgileri sayfada bulunan tüm sosyal ağlardan kolayca gönderebiliyorsunuz.Sadece koltuk değil tüm köşe koltuk örtüsü yada L kanepe örtüsü içinde ürünler var.
 Koltuk Örtüsünün faydaları

Sayfayı incelediğinizde bir örtünün bir evin havasının anında nasıl değiştirdiğine sizde tanık olacaksınız. Ayrıca fiyatları çok ekonomik.Türkiye'nin hemen hemen her noktasına kapıda ödeme seçeneği ile satın almanız mümkün.




 Kanepe ve koltukları değiştirirken sandalyeleriniz için de yeni sandalye örtüsü olduğunu da unutmayın.
Ben şuan renk seçiyorum.Uzun süredir kanepelerim aynı renkte eve yeni bir hava katma zamanı geldi de geçiyor bile..

Sizde evinizde ufak çaplı ve ekonomik bir değişim yapmak istiyorsanız sayfaya Çağlar Koltuk Örtüsü'ne bir göz atın derim.

2 yorum:

  1. Gerçekten bende eskiden anneme çok kızardım ama koltuk örtüsü çok gerekli hele birde koltuklar açık renkliyse olmadan olmuyor bir ara bende baka yim siteye gerçekten çok güzel görünüyor örtüler 😉

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sipariş için nasıl ulaşırım

    YanıtlaSil