Menü

24 Şubat 2017 Cuma

DIADERMINE YÜZ YIKAMA JELİ

Geçtiğimiz ay Kipa'da kozmetik reyonunda indirim vardı.Denemediğim bir ürün olan ve o sıralar ihtiyacım var diye Dıadermine yüz yıkama jeli aldım.


Neredeyse %52 ye varan bir indirimle aldım.Hatta çok uyguna aldım diye baya sevinmiştim.Ama erken sevinmişim.Marka olarak ürünlerini pek denemediğim bir marka. Aldığım ürün normal ve karma ciltler için olanı.Yüzdeki kiri ve makyaj kalıntılarını tamamen temizlediğini vaat eden bir ürün.

Ben hiç ama hiç sevmedim.Kutunun yarısında bıraktım kullanmayı.Sırf resim çekmek için sakladım,yoksa çoktan çöpü boylamıştı.Yüzümü hiç temizlediği hissini vermedi bir kere bana.Her gün kullanmadım.Birer gün ara ile denedim.Temizlemeyi bırakın yüzümde inanılmaz derecede sivilce çıkmaya başladı.Ergenlik sivilcelerim intikam almak için Diadermine ile el birliği yapmış diye düşünmedim değil. Baktım olacak gibi değil hemen bıraktım.

Uyguna aldım diye sevinirken  nereden aldım diye vah vahlananlardan oldum yani.Bilmiyorum belkide memnun olan vardır.Ama bana kesinlikle iyi gelmedi.Bir daha asla almayacağım ürünler arasında kendisi.

Hemen yeni bir temizleyici aldım.Ondan memnunum.Bir sonraki yazımda onu anlatırım..


Mutlu günler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder