Menü

17 Şubat 2017 Cuma

Yves Rocher Çocuk ve Yetişkin Şampuanı

Uzun süredir büyük oğlumun saçında kepek problemi var.Aslında denemediğim şampuan sabun pek kalmadı diyebilirim.Küçükken bilindik çocuk şampuanlarının hemen hemen hepsini almışımdır.Biraz daha büyüyünce Mustela çok kullandım.Dönem dönem kepek sorunu geçti ama şu sıralar maalesef tekrar başladı. Geçenlerde arkadaşımla Yvesrocher'ye bakarken çocuk için şampuanından çok memnun olduğunu söyleyince onuda denemekten geri kalmamayım diyerek aldım.Hatta indirim vardı baya da uygun fiyata aldım.


Aslında hem büyük hem de yetişkinler için kullanılabiliyormuş.Ben iki oğlum içinde kullandım.İçeriği her ne kadar bitkisel yazsa da ben şampuanların genelinin çokta doğal olduğunu düşünmeyenlerdenim.İlk yıkamalarda hemen etki etmedi bize.Sonradan kepek azalmaya başladı ama kaybolmadı.Sanırım birazda yağlı bir saç yapısı var Ali Eren'in  o yüzden de saçları çok çabuk kirleniyor.Eymen için çok memnun kalmadım ama şampuandan.Saçları hiçte yumuşak olmadı. Sanırım onun için eski şampuana dönüş yapacağız.

Kutunun dibine neredeyse geldik sayılır.Tekrar alır mıyım? Hayır.Çünkü beklentimi maalesef karşılamadı. Ben yine Mustela alıp bir demeyeyim diyorum.Küçükken doktor sebamed ve mustelayı önermişti çünkü.O dönemde sebamed kepeği daha da arttırırken Mustela azaltmıştı.Bu yaşta şimdiden kepekle uğraşır oldu yavrucağım .Büyüdükçe inşallah bu problemi kalmaz.

Var mı sizin önerebileceğiniz bir ürün.

1 yorum:

  1. kepek her yaşta sorun sanırım umarım bundan sonra istediğiniz gibi bir şampuanla biran önce çözersiniz inşallah canım

    YanıtlaSil