Menü

8 Şubat 2017 Çarşamba

Sevgililer Günü Yaklaşıyor





Kökeni Roma Katolik Kilisesi’ne kadar dayanan 14 Şubat Sevgililer Günü sadece ülkemizde değil tüm dünyada kutlanan özel bir gündür. Her ne kadar sevginin günü olmaz desek de, 14 Şubat’ta hemen hemen hepimiz ya özel bir şeyler planlar ya da bize özel bir plan yapılmasını isteriz.

Bu özel günde sevdiklerimizi ufak hediyelerle anımsamak veya küçük sürprizler yapmak için günler öncesinden hazırlık yapmaya başlıyoruz. Sevdiğiniz insana hediye vermenin bir diğer anlamı da mutluluğu paylaşmaktır. İşte bu yüzdendir ki sevgiliye alınan hediye maddi değerinden çok ona yüklenen anlamıyla değer kazanır.Hemen hemen hepimiz sevdiğimiz insana aldığımız hediyenin çok derin anlamlar taşımasını arzu ederiz. Şüphesiz hediyenin fiyatının, renginin veya ne olduğunun çok da önemi yoktur; önemli olan iki kişi için taşıdığı anlamdır. Hal böyle olunca hediye seçerken duygularınızı doğru ifade eden hediyeyi bulabilmek işin püf noktasıdır.

Hediye seçim süreci kadınlar için bir nebze daha kolay olsa da erkekler için bazen işin içinden çıkılamaz hale gelebiliyor. Neyse ki gelişen teknoloji hızır gibi yardımımıza koşuyor. Arama motorları sayesinde sevdiğiniz insana  sevgililer günü dahil hiçbir özel gün için mağaza mağaza , kapı kapı dolaşmak zorunda kalmıyoruz. Oturduğumuz yerden, hayal ettiğimiz her şeyi bulabilme imkanımız var. Özellikle alışveriş siteleri sevgiler gününe özel hazırladıkları alternatifler sayesinde hem ufkumuzu genişletiyor hem de işimizi bir hayli kolaylaştırıyor. Yüzlerce hatta binlerce seçenek bize sadece bir tık ötede.

Ayrıca bu alışveriş sitelerinin özel günlerde yaptıkları kampanyaları ya da bazı bankaların alışveriş siteleri ile ortaklaşa yürüttükleri indirim avantajlarını takip ederseniz, dilediğiniz hediyeyi çok daha uygun fiyata alma şansını da yakalayabilirsiniz. Sanırım bu kampanyalardan en günceli, online alışveriş tutkunlarına ilaç gibi gelecek olan gittigiyor indirimi. Bence siteye bir göz atmadan hediyenizi seçmeyin.


Şimdiden mutluluktan ayaklarınızın yerden kesileceği bir gün dilerim…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder