Menü

18 Ekim 2016 Salı

Yatsan ile Evinize Rahatlık ve Şıklık Katın

Biz bayanların ev dekorasyon hevesleri hiç bitmez sanırım.Her yıl yeni modeller ve yeni yeni ürünler piyasaya sürülüyor ve bir önceki yıl aldığımı ürün 2-3 yıl içinde maalesef gözümüze hoş gelmiyor.

Şahsen ben evleneli 12 yıl bitmek üzere.Evimde evlenirken aldığım oturma grupları hala duruyor.Sağlam mı evet çok sağlam ama modası geçeli yıllar oluyor.Artık daha modern ve renkli bir takım istiyorum. Üstelik oturma odam küçük kullanım açısından da  L koltuk sanırım daha uygun olur diye düşünüyorum.Bunun için öncelikle model arayışına başladım.Nette bir çok site ve model var.Yatsan ile de internette gezinirken karşılaştım.Aslında ismi itibariyle sadece yatak ve uyku ürünleri var zannettim ama öyle değilmiş. Yatsan'ın uyku ürünlerinin yanı sıra çok şık Yatsan oturma grupları  ve koltuklar ile mobilyalar da var.

Süet,deri yada kumaş seçeneklerinin yanı sıra yüzü aşkın renk seçeneği ve istediğiniz ebatlarda oturma grubu alabiliyorsunuz.Yani tamamen kişisel tercihler doğrultusunda ürün alabiliyorsunuz.


Bu oturma grubunu çok beğendim ben.İlk önce inanılmaz rahat duruyor.Ayrıca küçük mekanlar içinde yer tasarrufu sağlar gibi.Ayrıca bebek odası için mobilya ve yatak odası dresuarları da bulunuyor.Mobilya için fikir arayışınız varsa siteye bir göz atın derim.

Mutlu günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder