Menü

26 Ekim 2016 Çarşamba

Yine Seni Seçtik Spiderman :)

Bu erkek  çocuklarının fantastik kahraman merakı nereden geliyor merak ediyorum.Sanki o fantastik kahramanlar bizimle yaşıyor da  bunlarda onları örnek alıyor gibi.Bu özentinin hatta belirli yaşlarda değişiklik gösterdiğini gözlemledim .Eymen'in 2 sendir gözde kahramanı spiderman( örümcek adam). Spidermanli yeleğimiz, defterlerimiz,kalemlerimiz tişörtlerimiz var.Bu sene ilkokula başladı ve bilin bakalım okul çantamız hangi kahramanlı.Evet bildiniz Spiderman :).Çantası suluğu beslenme çantası kalemliği her şeyde o.

Ali Eren'de Eymen yaşlarındayken büyük Spiderman hayranıydı.Büyüdükçe fantastik karakterleri değişti.Daha teknolojik ve uzaylı karakterleri sever oldu.Tabi abiden bize mirasta spiderman hayranlığı oldu.

Hazır okul çanta setimizde tam istediğimiz gibi olunca Eymen bunu birde  örümcek adam kostümü ile taçlandırmak istedi haliyle.Böylece sanırım Eymen nirvanaya ulaşmış olacak.Piyasada kostüm satan firma çok malum.Ama televizyonlarda da görüyoruz ki internetten alışveriş epey güven isteyen bir şey. Bunun için bildiğiniz güvendiğiniz sitelerden alışveriş yapmalısınız.Biz okul setimizi de aynı siteden almış ve inanılmaz memnun kalmıştık.Bu seferde tercihimiz yine aynı site yani Karakterdükkanı.com oldu.



Sitede çocuğunuzun sevdiği bir çok karakterin kırtasiye ürünlerinden tutunda,nevresim setine,kostümüne ve oyuncaklarına kadar her şey var.Aslında çocukların doğum günlerinde olmak istedikleri kahramanın kostümünü alıp onu bu şekilde mutlu etmek çok güzel olur bence.

Karakter arayışı içindeyseniz yada küçük bir süpriz arayışınız varsa mutlaka siteye bir göz atın derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder