Menü

8 Ağustos 2017 Salı

Dar Paça Pantolon Rahatligi

Dar paça pantolon giymeyi çok seviyorum.Aslında yaklaşık 5-6 sene önce çoğunlukla geniş paça pantolon giymeyi çok seviyordum.Dar paça kendime yakıştıramıyordum.Ama bir başladım ve neredeyse hiç geniş paça giymeye başladım.

Özellikle biz bayanların vazgeçilmez rengi siyah olunca siyah dar paça pantolonlar da hemen hemen her bayanın dolabında bulunur hale geldi.Birde siyah renk birçok renk ile kolay kombin oluyor.

Dar paça pantolonları çok kalın bacağı olan bayanların giymesini ben doğru bulmuyorum Basen ve bacak yapınız kalın ise kesinlikle daha dökümlü ve bol kıyafetler tercih etmelisiniz.İnce basen ve bacak yapısına sahip olanlar içince dar paça biçilmiş kaftan.

Ben siyah pantolon ile beyaz tişört çok seviyorum.Kombine renk katmak için mavi spor ayakkabılarım ile bez küçük çantamı dahil ettim.


Mavi rengi de çok severim.Ayrıca üzerimdeki tişört çaktırmayın büyük oğlumun.Sanırım oğlum baya büyümüş.Ona tam olan tişörtler bana dökümlü oluyor.Hem rahat hemde oğlumla ortak giyinmek çok hoşuma gidiyor.Sanırım seneye birlikte giyinmemiz zor olacak. Maşallah irice bir oğlum var.




Neyse İzmir'den selamlar....


Pantolon:KOTON
Tişört:LCW
Ayakkabı:NEWCHİC
Çanta:NEWCHİC



1 yorum:

  1. Ben de seviyorum dar paça pantolonları ama bu sıcak ve nemli havalarda çok rahat edemiyorum ben...Güzel günlerde giyin inşallah :)

    YanıtlaSil