Menü

5 Ağustos 2016 Cuma

Prozinc Kinoa Renk Terapi Şampuanı

Sıcak Ankara günlerinden merhabalar.Öncelikle İzmir'den anneciğim gelmişti,yaklaşık 10 gün kaldı çocuklarla ben çok mutlu olduk.2gün önce  tekrar İzmir'e uğurladık.

Bugün size annemin kullandığı ve memnun olduğu bir üründen bahsedeceğim.

Parozinc Kinoalı Renk Terapi Şampuanı.



Kinoa son zamanlarda çok popüler olan bir ürün oldu.Öncelikle kinoa nedir ona bakalım.Kinoa binlerce yıl önce İnka uygarlığı tarafından bulunmuş protein ve magnezyum bakımından çok zengin bir bitkidir.Ciltten tutunda gıda intoleransına,zayıflamaya ve yüksek tansiyona varana kadar uzanan uzun bir liste olabilecek bir çok şeye iyi gelen bir bitki.

kinoa-tohumu

Bakmışlar çok faydalı hemen şampuanlara da eklemişler ki saçlara da yarasın demişler sanırım.Bunu Prozinc markası özellikle boyalı saçlar için özel olarak üretmiş.

Ben daha önce aynı markanın normal saçlar için olanını kullanmış ve beğenmiştim.Annem bu gelişinde şampuanını getirmeyi unutunca bende hemen denemesi için ona verdim.Hem boyalı saç olunca direk kullanıcısına hitap etmiş olur dedim.Annem geldiği ilk günden gidene kadar kullandı. İlk kullanışından itibaren saçım inanılmaz yumuşak oldu dedi.Ayrıca çok dökülen saçında 2. yıkamadan itibaren bir nebzede olsun azalma oldu.Bunda Ankara'nın kireçsiz suyu etkimi etti bilmem.Çünkü İzmir'in çeşmeden akan suyu inanılmaz kireçli.Her sene gidişimde saçlarım keçe gibi oluyor benimde.

Annem epey memnun kaldı.Bakalım şişenin sonuna kadar aynı memnuniyet devam edecek mi ?.Ürünün şişesi 250 ml.Nette biraz dermokozmetik sayfalarına bakındım epey değişik fiyat aralığında satışta.30-50 tl arası bir çok sitede mevcut.

Denemek isteyenlere önerilir.

Mutlu günler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder