Menü

27 Ağustos 2016 Cumartesi

SENTOR SARIMSAK VE GINSENG ÖZLÜ SAÇ BAKIM ŞAMPUANI DENEYİMİM

Her ne kadar İzmir'de büyümüş biri olsam da bazı şeylerini sevmiyorum oranın.En başta suyu.İnanılmaz sert ve kireçli bir suyu var.Her sene İzmir'e gidip geldikten sonra saçlarım uzun süre kendine gelemiyor.Bu sene birde deniz kum güneş tabi eklenince iyice mahvoldu saçlarım diyebilirim.

İzmir^'den geldiğimden beri saçlarım maalesef çok dökülüyor.Hatta inanırmısınız yan taraflarda açılma bile olmuş.Bir sürü şampuan denedim ama yok anacım banyoda resmen saçlarım kopup elime gelir olmuştu.

Geçenlerde gittiğimizi bir alışveriş merkezinde alternatif saç bakım ürünleri satan bir yere girdim.Bayana sorunu anlattım bana bu Sentor Sarımsak özlü şampuanı önerdi.Sarımsak özlü şampuanların çoğu zaten dökülme karşıtı olarak satıldığını biliyorsunuzdur.Bir umut alıp kullanmaya başladım.


Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.İçerisinde sarımsak ve gınseng özü ile çeşitli vitaminler varmış.Dökülme tamamen durmadı ama azalma oldu.Yani hala elime saçlar gelmiyor değil ama deste kısmı değişti.Şampuan tamam dökülmeyi azalttı ama saçlarım sertleşti.Ben saç kremi de kullanan biri değilim.Saçlarım boyalı değil.Ne zaman saç kremi kullansam saçlarım kaşınır yada dökülür. Satan kadın saç kremli olanı da var demişti.Bu şişe bitince bir de onu deneyeyim diyorum.Satış fiyatı 22 tl.

Sizinde bana önerebileceğiniz bir ürün varsa çok sevinirim.Saçlarımı geri kazandıracak ve tekrar eskisi gibi sağlıklı yapacak ürün arayışındayım hala.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder