Menü

31 Ağustos 2016 Çarşamba

KARAKTERLİ ALIŞVERİŞTE BÜYÜK ÇOCUK TERCİHİ STARWARS

Bir önceki postta  okul alışverişimizin ilk kısmını yazmıştım.Aslında Eymen için alışveriş daha kolay oldu.Çünkü bir çok karakter Eymen'nin yaşına hitap ediyor.Ali Eren içinde örümcek adamlı çanta almayı istemiştim.Ama ona göre o küçük çocuklara göre imiş. Daha büyük işi bir karakter ona daha uygun olurmuş. Allah'ım sanırım oğlum büyüdü ve ben buna sevinmeli miyim yoksa yıllar acımasızca çabucak geçtiği için üzülmeli miyim bilemedim.Neyse sanırım artık kabullenmeliyim ergenliğe doğru giden ve artık benim beğendiklerimi beğenmeyen kendi seçimlerine karar veren okullu bir oğlum var.

Karakter Dükkanı'nı incelerken Ali Eren " ben buldum karakterimi" dedi.Son yıllarda filmleri ile de favori karakter olan starwars çanta  Ali Eren için ilk tercih oldu.Ürün ilk yazımda da bahsettiğim gibi orjinal ve sağlığa zararlı olmayan malzemelerden üretilmiş.Ayrıca kaliteli olması benim için çok çok önemli.Ziraa sağ olsun Ali Eren eşyalarını biraz hor kullanan bir çocuk. Birde sağlam malzemeden olmayan bir çanta alsam sene boyunca sanırım 2-3 çanta eskitiriz.Ama orjinal lisanslı ürünler öyle olmuyor.Gerçekten sağlam ve temizlenmesi bir o kadar kolay oluyor.

             



Sitede starwars karakterinin figürlerinden tutunda kırtasiye,çanta,kıyafet,oyuncak hatta tekstil ürünlerine kadar bir çok ürün yelpazesi var.Ali Eren gözüne starwarslı yatak örtüsünü kestirdi.Ama ilk dönem karne hediyesi olarak anlaşma yaptık.İlk dönem karnesi güzel gelirse karne hediyemiz şimdiden belli.Umarım yeni oluşturulan sistemin mağduru olup bir anda 5. sınıfı ortaokul olarak okuyacağı için bocalamaz.

Tüm çocuklarımıza yeni eğitim yılında bol bol başarılar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder