Menü

28 Kasım 2016 Pazartesi

Geç Olsada Monopoly Starwars İle Biz de Tanıştık

Evde  çocukları sürekli ders konusunda baskılamak istemiyorum.Ama okul konusunda şanslı bir anneyim sanırım.(maşallah) Çocuklarım çok yormuyor beni.Onlar bu kadar çaba gösterince anne babadan onlara arada teşvik primleri de oluyor tabi.Öyle çok yüksek maliyetli hediyeler almaya karşıyım ben.Hem sevdiği hemde işine yarayacak şeyler olmasını isterim.

Eymen için yağmur çizmesi aldık.Ali Eren yağmur çizmesi zamanlarını geçtiği için ve de strateji oyunlarını sevdiği için uzun süredir istediği  yine star wars oyuncaklarından biri olan monopolystar wars oyununu istedi.Bizim içinde uygun oldu isteği.Hem ailece eğlenceli vakit geçirebiliriz diye düşünüp Eymen'e siparişi verirken Ali Eren için de karakterdükkanı.com dan kart oyunu siparişini de verdik.Firma olarak çok hızlı çalışıyorlar gerçekten.İki gün içinde kargo elimize ulaştı.Dün akşam büyük bir zevkle paketi açıp önce iki kardeş oyuna başladı.Eymen artık büyüdüğü için abisine bir çok kart ve strateji oyununda eşlik edebiliyor.Bu konuda Ali Eren'in hakkını ödeyemem.Ne öğrense kardeşine mutlaka aktarıyor.Eymen çok şanslı hiç bencil olmayan bir abisi var.



Kartlar açıldı.Öncelikle oyun kuralları iyice okundu ve oyun başladı.Aslında diğer monopoly oyunları gibi.Tek fark burada star wars teması olduğu için karakterler ona göre ve alınan yerler değişik galaksiler.E işin içine uzay girince onlara daha güzel geliyor sanırım.Eymen arada kaybedince oyunbozanlık etse de tüm akşam çok eğlendiler.Zamanlarını bilgisayar tablet başında geçireceklerine böyle oyunlar oynamalarını tercih ederim.Sitede başka düğer çeşitleri de var oyunların.Hatta bir çok karakterin bir çok eşya oyun ve figürünü bulma şansınız var.

Çok oyun oynamayı seven biri değilim ama  3 erkeğe karşı tek kaldığım için sanırım bu akşam oyuna bende dahilim:)

2 yorum:

  1. Bu tarz oyunlar bence çocuklar için çok keyifli dediğiniz gibi bilgisayar başında kalacağına arada böyle oyunlar oyanamalı :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuklarla evde yapılabilecek en güzel aktivitelerden birisi .... Betushunblogu sizi+ ekledim,ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler...

    YanıtlaSil