Menü

9 Mart 2017 Perşembe

Örümcek Adam Konseptli Doğum Günü Partimiz

Küçük kuzum artık büyüdü.Artık o 7 yaşında.Eymen bu sene doğum gününü arkadaşları ile evde kutlamak istedi.Bende onu kırmadım tabi.Ama yapmışken tam olsun konseptli bir doğum günü yapalım dedim.
Tombik bir örümcek kolay yetişmiyor:)

     Parti teması belli,Örümcek adam doğum günü konsepti .Sene başından beri favori karakterimiz bizim.Malzemeler için dışarı çıkıp alışveriş yapacak vaktim olmadığı için.Tüm karakter ürün alışverişlerimde tek mekan olan karakterdükkanı.com dan tüm sipariş işimi hallettim. Örümcek adamlı vip parti seti aldım.Zaten kargoları çok hızlı.Ertesi gün ürünler elimdeydi.


                    

Bu arada pastamız da örümcek adamlıydı.Kostümümüzü sene başından almıştık zaten.Biraz spordan uzak kalmış ve göbek yapmış örümcek adam oldu ama olsun.İlla fit vücutlu örümcek adamlar olacak değil ya.

Gelen tüm çocuklar örümcek adamlı tabaklara bardaklara bayıldılar.Hatta annelerinden temalı parti isteyen  oldu. En büyük mutluluğumuz çocuklarımız değil mi zaten.Onlar mutlu olsun diye elinden gelenin fazlasını her aile yapar eminim.Bu arada ikramlar içinde çok çalıştım.Herkes afiyetle yedi.Eymen için hediye faslı doğum gününün en güzel anlarıydı.

 



Gelen tüm arkadaşlarına çok teşekkür ediyoruz Eymen ile.Nice uzun ,sağlıklı,mutlu yılların olsun kuzucum.Nice keyifle ,huzurla kutladığın doğum günlerini görürüm inşallah

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder