Menü

15 Mart 2017 Çarşamba

#gulshendoğanile8mart Etkinlik Sponsorları

Önceki postta gulshendoganile8 mart etkinliğinin ilk kısmından bahsetmiştim.Şimdi sıra o gün bizi yanlız bırakmayan sponsor firmalar ve ürünlerinde.




Fenjilyan yeni tanıştığım markalardan.Mimik kırışıklıkları,kaz ayakları,göz altı morlukları ve cilt lekelerine karşı bu krem tamda 30 yaşını devirmişken kullanamam gerekenlerden olacak sanırım



Milkshake markasını aslında çok duydum ama deneme şansım olmamıştı.İlk yazımda da bahsettiğim gibi firmanın sunumu çok güzeldi.




Saç köpüğü denemesini saçımda uygulamalı yaptık.Ürünleri harika.Hatta köpük tam benim gibi kuru ve dalgalı kabaran saçları ile uğraşanlar için birebir dedi Mustafa bey.Bakalım deneyip göreceğiz.




Beliz kozmetik White Glo diş macunu,takma kirpik ve lip balm hediye etmişti.Takma kirpik seviyorum ama kendim takamıyorum.Bunlar parça parça takılması dahamı kolay dahamı zor bakalım.



Hc care  ürünlerini duymayan kalmadı sanırım.Ben  saç ürünlerinin çoğunu kullandım.Hatta saç maskesi favorim.Cilt ürünlerini yeni deneyimleme şansım olacak.


Bu aralar Biota'nın kozmetiklerini çok kullanıyorum.Özellikle allığı şu sıralar elimden düşmüyor. Bu cilt bakım seti kremleride eminim kozmetik ürünleri kadar başarılıdır.


Doğadan zaten evlerde vazgeçilmez ürünlerden.Büyülü bahçe paketinin sadelisini seviyorum ben.Eşimse vanilyalı olanı beğendi.


Revox'un normal at kuyruğu şampuanı bana iyi gelmeyen şampuanlardan.Ama bu kalıntı giderici şampuana bayıldım.Hemen denedim hatta kısa zaman sonra yazısı blogta olacak.






Scwarzkoph saç bakım yağını da yeni deneyimleyeceğim.


Yves Rocher'in bu duş jeline bayıldım.Makademya fındığı aromalı inanılmaz güzel kokuyor.Ciltte de yumuşak bir his bırakıyor.Mutlaka deneyin 


Propa yeni çıkan firmalardan.Hepsipropada.com üzerinden firmayı ve bu güzel ürünleri inceleyip satın alma şansınız var.


Pantene yılların eskitemediği ve kalitesini kanıtlamış firmalardan.Şampuan,saç bakım yağı ve saç bakım kremi hediyelerinden.


Sanırım son iki yıldır bizim evde kolonya severler çoğaldı selin kolonyaları sayesinde.Daha önce pembe greyfurt ve bergamutlusunu almıştım. Lavantalı yeni favorimiz olacak gibi.



Amway kalitesi zaten tartışılmaz. Eyelineri ve rimeli bu sene elimden düşmedi.En sevdiğim ve sıkça kullandığım ürünleri.Ayrıca temizilik ürünleri konusunda da gerçekten çok başarılı.



Dr Oetker hanımların mutfağından eksik olmayan markalardan.Ekmek karışımını daha önce denemiştim.Gerçekten çok lezzetli oluyor.


Tarko kozmetiğin makyaj fırçalarını da severek kullanıyorum.



Essence make-up,rimel ve nude rengi ruj hediye etmişti.


Lavera  dörtlü far,el kremi ve lip gloss hediyelerinden.El kremlerini çok seviyorum bu markanın




Otacı şampuanı daha önce denemiştim ama pek saçlarım için uygun olmadı.Annemin saçları kuru yapıda bir de o denesin bakalım beğenecek mi.



Porky Pumpkin etkinlikte masa süsleri arasındaydı.Hepimizin ismine özel küçük ahşaplar çok anlamlıydı.
Yanındaki kadınlar günümüzü kutlayan gümüş tema yine prenses organizasyona ait.


Öncelikle Gülsen'e emeklerinden dolayı  daha sonrada sponsor olan firmalar değerli ürünlerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Sevgilerle...

1 yorum: