Menü

12 Mart 2017 Pazar

Vazgeçilmez Moda Dergisi ELLE

Herkese merhabalar. Bugün size kozmetik, güzellik moda ve daha ve daha bir çok alanda bir çok kadının vazgeçilmez dergisi olan Elle' den bahsedeceğim.Aslında Elle markasını duymayan yoktur sanırım,Ama benim gibi duyup ama incelemeyen çoktur. İnternette yapılan övgüler yüzünden sırf merakımı dindirmek için dergiyi aldım.



Biraz araştırma yaparak aldım aslında.Elle dergisi ilk Fransa'da çıkmış.Kadınların başkalarına özenmek yerine kendileri inceleyerek öğrenmelerini sağlama amacı ile 1945 yılında basılmış.Şuan dünyanın 46 ülkesinde okunan bir dergi.Özellikle moda  ve güzellik konusunda bir çok kadının vazgeçilmez dergileri arasında.Özellikle moda konusunda bir çok kadın trendleri Elle'den takip ediyor.


>YENİ DENİM TRENDİ)

Mesela skinny pantolon modası geçmek üzereymiş.Eskiye dönüş başlıyor sanırım.İspanyol paçalara geri dönüş var.Zaten vintage artık çok moda.İspanyol paça pantolonlarda çok şaşırtmadı beni.

Kaliteli içerik ve yazarlarının tabi ki derginin bu denli tutulmasındaki payı büyük.Yazarlar alanlarında gerçekten uzman kişiler.Sadece moda üzerine yazılarda yok. Astroloji,kültür-sanat,yemek,ilişkiler üzerine de yazılar var.Emin olun sizi cezbeden bir köşe dergide mutlaka bulacaksınız.Derginin fiyatı D&R da 12 tl.Ama nette daha uygun fiyatlara da bulabilirsiniz.

Dergiye genel bir göz atmak ve internetten ulaşmak için  tıklayabilirsiniz.Benim gibi sonradan keşfedip beğenenlerden olacağınıza emin olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder