Menü

13 Mart 2017 Pazartesi

#gulshendoganile8mart Kadınlar Günü Etkinliği

Herkese merhabalar.Bu gün size artık gelenekselleşen ve her seferinde çok keyifle katıldığım bir etkinlikten gulshendoganile8mart etkinliğinden bahsedeceğim.

ankara event

Etkinlik için baygurme söğütözü şubesinde bir araya geldik.Etkinliğin genel teması silver dı ve Prenses Organizasyon tarafından süslemeler harika bir şekilde tasarlanmıştı.


Görüntünün olası içeriği: masa ve iç mekan







Bu etkinliklerin en sevdiğim yanı uzun süredir görüşemediğim arkadaşlarım ile bol bol sohbet imkanı buluyor olmam.Ayrıca yeni firmalar ve ürünlerde tanıyor olmam cabası.Gülsen yine çok çalışmış.Etkinlikte bir çok firma tanıtım yaptı ama benim ve eminim bir çok arkadaşımın dikkatini en çok çeken marka milksahake firmasından Mustafa Beyin sunumu oldu.
Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, ayakkabılar ve iç mekan



Markayı ve methini çok duymuş ama deneyimlememiştim.Doğal içerikli ürün olduğu için Mustafa Bey elimize bile sürdü krem gibi elleri yumuşacık yaptı.Hatta benim saçlarımda ürün deneyimi bile yaptık.Ayrıntısı sponsor yazısında olacak.


Bu fotoğrafı çok sevdim.



Gülsen sevgili ebrushka ve ben .Olağanca havalı halde:)


anne kaz ile iyi gülmüşüz:)



Tabi Gülsen elimiz kolumuz yine dolu dolu gönderedi bizi.Etkinlik sponsorları bir sonraki yazıda olacak.Emeklerinden ve nazik davetinden dolayı Gülsen'e çok teşekkür ederim.



Sevgiyle kalın....

3 yorum:

  1. Harika bir gündü yeniden görüşmek çok iyi oldu canım 😙

    YanıtlaSil
  2. Bizim poz da olaymış ya :)))) Bu buluşmaların en iyi tarafı görüşebilmek.

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlenceli bir gündü gerçekten sizleri tekrar görmek güzeldi 😉

    YanıtlaSil