Menü

31 Mart 2017 Cuma

Propa Ankara Lansmanında Buluştuk

Geçtiğimiz haftalarda yeni tanıştığımız bir firma olan lrouge firmasının lansmanına katıldım.



Aslında çok önceden  yani 1993 yılından beri var olan ama sosyal medyada çok duyulmamış bir marka. Bünyesinde 1200 çeşit ürün barındırıyor.




Temizlikten tutunda kozmetik ürünlerine kadar bir çok ürün mevcut.Biz anneler için özellikle çocuklar için olan ürünler daha dikkatimizi çekti.İçerisinde SLS.Paraben,likit patafin,Alkol,Alüminyum gibi zarar veren maddeler bulundurmuyor.Ayrıca hayvanlar üzerinde kesinlikle test edilmiyor olması da firma için olumlu bir düşünce edinmemizde etki oldu.





Firmanın çalışma sistemi üyelik sistemine dayanmakta.Aslında bir çok büyük firma artık bu sistemi kullanmakta.Hem ürünlerini daha geniş bir alana yayabilmekte hemde çalıştığı insanlara ekstra bir kazanç sağlamakta. Ama bazı ürünlerini yanlış hatırlamıyorsam eczanelerden de temin edebiliyorsunuz.Doktorların reçetelerine bile girecek kadar güven veren bir marka.



Ankara anneleri ve bloggerlar olarak tüm detayları ve ürünleri firma yetkililerinden öğrendik.Hatta sisteme dahil olarak hem ürünlere daha kolay sahip olmak hem de kazanç elde etmek isteyen arkadaşlarımız içinde çalışma sistemlerini anlatan küçük bir sunumda yaptılar.


                            
                                Sevgili Annekaz                                             Sevgili Gülsen Doğan






Küçük Lrouge'cular.



 Bunlarda bizlere denememiz  için hediye edilen ürünler.Anne bebek ve temizlik ürünü.Ben yağ çözücüsünü hemen denedim.Çok beğendim.Ocak ve fırını gerçekten çok güzel temizliyor.Dudak dolgunlaştırıcı da bayanlar için harika:).

Yeni firmalar ve etkinliklerde görüşmek dileğiyle

MUTLU GÜNLER.....

1 yorum:

  1. 1200 çeşit ürün inanılmaz... ürünlerin yorumlarını merakla bekliyorum canım

    YanıtlaSil